Vi tilbyr et fleksibelt utvalg av betalingsmetoder. Betalingsmetode kan avhenge av varetype og leveransevalg.

VIPPS

Vi støtter betaling via Vipps#: 535438

 

VISA/Mastercard (Sikker betaling)
Visa_MC_logo

Alle våre ordrer kan betales med bank- eller kredittkort, enten direkte ved utsjekk av handlevogn eller via SMS. Ved betaling med bank- eller kredittkort via SMS vil du etter avtale, motta en SMS med instruksjoner om hvordan du går frem. Alle våre betalingsløsninger er levert av markedsledende betalingsformidlere og er 100% trygge. Vi lagrer aldri sensitive opplysninger som kort- eller kontonummer.

 

PayPal 
Paypal_logo
Alle våre ordrer kan betales med PayPal dersom du har en PayPal-konto.

Faktura
Alle våre ordrer kan betales med tilsendt faktura. Dersom ikke annet er avtalt vil varene bli sendt så fort vi har registrert innbetaling av faktura. Alle utsendte fakturaer kan også gjøres om online til kortbetaling, for å fremskynde behandling av ordren. Omgjøring av faktura til kortbetaling belastes med kr. 79.- i gebyr.

Delbetaling/Fakturakreditt
De fleste av våre kunder kan velge å delbetale eller betale med faktura-kreditt. Ved dette alternativet vil det bli utført en kredittsjekk av deg som kunde ved bestilling. Så lenge kredittsjekken blir godkjent vil varene pakkes og sendes umiddelbart sammen med faktura. Denne fakturaen kan da betales i sin helhet innen 15 dager eller deles opp i ønskede terminer. Ved delbetaling tilkommer 8,2% rente og 79.- i termingebyr.

Kontant
Noen av våre kunder vil ha mulighet til å velge kontant betaling. Betaling skjer da ved levering av varene etter avtale. Alle kontantordrer kan kostnadsfritt gjøres om til kortbetaling frem til leveringstidspunkt er avtalt. Etter dette vil en omgjøring belastes med kr. 79.- i gebyr.