christmas-gift-guide-640q0

JULEGAVEHJELPEN 2016

Julegavehjelpen er en gratis og uforpliktende tjeneste fra Naumar as. Her kan du gjøre julegavehandelen for 2016 enklere enn noen gang, uten at det går ut over kvalitet, pris eller samvittighet. Gleden av å gi gaver er noe de fleste kjenner igjen, men tiden til å reise rundt å handle er ofte en bøyg. Julegavehjelpen fungerer på følgende måte:

Du sender en e-post til julegave@naumar.no med informasjon om hva du har behov for (bruk gjerne mal under). Jo mer opplysninger du kommer med, jo mer vil vi spisse vårt forslag inn mot dette, men du kan også gjøre det på aller enkleste måte og bare sende oss hvor mange gaver du er ute etter. Du bestemmer helt selv, men jo mer informasjon vi mottar, jo enklere vil det være for oss å finne de perfekte gavene.

Senest 24 timer etter du har sendt inn din e-post, vil du motta et svar fra oss med forslag til gaver til alle personene du har meldt inn, pris og leveringsinformasjon. Dersom du ønsker å bestille, er det bare å svare tilbake om du ønsker alt, eller kun deler av forslagene. Skulle du føle at vi har bommet på alt og ikke ønsker noe av dette kan du enten bare se bort i fra vårt forslag eller svare tilbake at du ikke ønsker noe av det. Enklere blir det ikke!

OBS: Vi selger til vanlig båtutstyr og fritidsprodukter, men vi har tilgang til et bredt varelager som strekker seg langt utover dette. Det vil derfor ikke være slik at våre gaveforslag begrenser seg til det du finner i vår vanlige butikk.

Du kan få:

  • Komplett forslag til alle årets julegaver
  • Full oversikt og mulighet til å påvirke hva dine venner og familie skal få i gave
  • Få alle gavene levert ferdig innpakket om du ønsker dette (med til/fra lapp ferdig skrevet)
  • Levert gaver direkte til mottaker om du ønsker dette, gjerne med et personlig preg
  • Mer tid til å kose deg med familie og venner i en stresset førjulstid

MAL – FORSLAG ####

Jeg ønsker forslag til julegaver for følgende 2 personer:

Navn: Ola Normann
Relasjon: Onkel
Interesser/hobby: Fiske og friluft
Ca. pris: 200.-
Levering: til bestiller
Ønskes ferdig innpakket: Nei
Andre ønsker/kommentarer:

Navn: Kari Karianne Normann
Relasjon: Ekskone
Interesser/hobby: Male
Ca. pris: 650.-
Levering: Ønskes levert direkte til Kari i Tromsø (Karivegen 1, 8000 Tromsø)
Ønskes ferdig innpakket: Ja, med sløyfe
Andre ønsker/kommentarer: